175 ePK
Hybride, elektrisch of waterstof
150 kWh
tot maximaal 450 kWh aan boord
3.20m
Verstelbare spoorbreedte

Super behendig sturen

Met vierwielbesturing is de draaicirkel slechts 9,6 m. We hebben voor u de wendbaarheid van een kleine tractor gecombineerd met alle voordelen van een breed systeem van 3,20 m. Korte cirkels draaien is niet alleen erg leuk, het versnelt de capaciteit enorm.
Met onze speciale pirouette-besturing draait de EOX175 zelfs om zijn as.

Verstelbare Spoorbreedte

CTF op 3.20 meter werkt grandioos. Daarom bieden wij een variabele spoorbreedte van 2.25 tot 3.20 meter. Hiermee kunt u in alle teeltsystemen aan het werk. Afhankelijk van uw werktuigen is een spoorbreedte van 2,25, 2,50 of 3,00 m efficiënt voor veel gewassen. Aanpassen is een peuleschil.

Met een grote bodemvrijheid van 70 cm rijdt u zonder beschadiging door elk gewas.

2 Wielsturing

Soms is 2-wielbesturing voldoende. Bijvoorbeeld op het veld met de GPS. U selecteert eenvoudig de 2-wiel-sturing op de joystick. 2-wielsturing met de achterwielen is gewoon een andere knop.

4 Wiel Hondegang

De 4-wielbesturing schakelt u met een simpele klik naar hondegang. Dat kan op het veld, maar ook om listig te manoeuvreren op krappe plekken op het erf of in de schuur.

4 Wielsturing

Onze elektrische 4-wielbesturing presteert uitstekend. Met 4 gestuurde wielen ben je in alle situaties enorm wendbaar.

Pirouette sturing

Gewoon omdat het kan: een pirouette draaien zoals je kleine meid. Hoe makkelijk kan het zijn, één simpele klik op het scherm en je uitzicht wordt een panorama.

Software die echt helpt

De elektrische aandrijflijn wordt natuurlijk ook elektronisch gestuurd. Dat geeft vele voordelen. Besturing en controle van alle taken kunnen heel precies geregeld worden. Dat betekent dat de machine erg soepel rijdt en dat de PTO simpel tussen 0-1000 toeren kan worden ingezet.

De bediening gaat via een helder en goed afleesbaar Touchscreen. Dat kunt u ook uitnemen om op afstand de bediening doen.

Hydrauliek

  • Load sensing pomp met hoge opbrengst van 120 l/min
  • 6 proportionele ventielen: vier dubbelwerkende
    ventielen (van 0/50 liter) achter en twee aan voorzijde
  • Power Beyond: 120 liter op 210 bar
  • Dubbelleiding trailerrem systeem
  • Drukloze retour
210 Bar
Systeemdruk
120
L/min
0-100%
Proportionele ventielen

Electric Powertrain

Onze elektrische aandrijflijn is sterker en soepeler, en heeft minder onderhoud nodig dan een CVT. Wielen en aftakas kunnen 100% nauwkeurig en onafhankelijk worden bediend. Met de joystick rijdt u eenvoudig voor- of achteruit. De rest wordt voor u gedaan!

U kunt tractie en wielslip op elk type grond regelen, wat de beste brandstofefficiëntie garandeert. Omdat 60% van het gewicht op de vooras zit, heb je nooit een frontgewicht nodig. PTO’s draaien rechtsom èn linksom, afhankelijk of onafhankelijk van de rijsnelheid.

Pure elektrische tractie met batterij pakket naar keuze. Geheel schoon met waterstof of met een diesel range-extender.

Powertrain

Alle specificaties

Wilt u nog meer weten over de EOX? Download gratis onze brochure met specifieke informatie over de EOX175.

Download onze brochure