EOX 175

De veelzijdige tractor voor alle werkzaamheden

De EOX 175 maakt het werk van boeren gemakkelijker, efficiënter en winstgevender. Onze droom is om boeren te ondersteunen met slimme en schone machines, geoptimaliseerd voor Controlled Traffic Farming (CTF).

Zware machines verhogen weliswaar de capaciteit in de landbouw, maar ze veroorzaken veel bodemverdichting ten koste van de kwaliteit van het product.

Controlled Traffic Farming (CTF) is (misschien wel) de beste oplossing voor bodemverdichting. CTF op 3 meter is misschien wel de beste oplossing. Het combineert de voordelen van CTF met minimaal landverlies voor sporen.

Gebouwd voor optimaal behoud van uw grond

Een gezonde bodem was het uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze machines. Samen met 7 Nederlandse akkerbouwers hebben we alle eisen op een rij gezet en een compleet nieuwe EOX ontwikkeld. Door ons nieuwe concept zijn we in staat het gewicht en de trekkracht veel beter te verdelen over de bodem en het vermogen altijd maximaal in te zetten. Met vier sturende wielen bereiken we een maximale wendbaarheid waar u dagelijks veel plezier aan beleefd. De elektrische aandrijving is sterk, stil en super soepel. U hoeft alleen te kiezen of u de rijhendel naar voren of naar achteren beweegt, de rest wordt voor u gedaan. Nu leverbaar met een zuinige diesel range-extender, compleet op batterijen en op waterstof.

Ongelofelijk krachtig en robuust

175 ePK

Gebouwd voor de zwaarste klussen
Daarom hebben we het nieuwe begrip ePK ingevoerd
Omdat elektromotoren nu eenmaal sterker zijn dan dieselmotoren

Random Traffic Farming

Een standaard tractor zonder GPS zorgt overal voor bodemverdichting. In één seizoen wordt elke vierkante meter bereden. Alle grond egaal dicht. Is dat wat u aanspreekt?

Het voordeel van CTF

CTF is de snelste en goedkoopste oplossing tegen Bodemverdichting. U kunt meer oogsten, van een betere kwaliteit. En wellicht nog belangrijker, u heeft meer bewerkbare dagen op het land.

Ontworpen voor gemak en prestaties

De EOX 175 is gemaakt voor op het veld. Daar wordt de basis gelegd voor gezonde producten. Samen met de CTF methode geeft de EOX 175 u alle mogelijkheden om het beste te kiezen voor uw bedrijf: gezonde grond en goede logistieke capaciteit waardoor het werk opschiet. Geen enkel ander systeem kan beter uw wensen verenigen.

Nu leverbaar

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van de EOX 175?

Download onze brochure